+31 655331929 sebastiaan@fidalsa.es

bas vliegenthart

Jonge, gedreven makelaar aan de Costa Blanca, Spanje
Laten we kennis maken

Hoi! Ik ben Bas Vliegenthart.

 

Of, zoals, de Spanjaarden mij noemen: Sebastían Vliegenthart. Ik ben 35 jaar oud en woon nu al enige tijd met mijn partner in Spanje. Na een reis van 6 maanden te hebben gemaakt door Europa en Marokko met een camperbusje, zijn wij neergestreken aan de Costa Blanca. Wat ons heeft laten blijven? Het lekkere eten, de vriendelijke mensen en natuurlijk: de zon!

Na mijn studie in Nederland heb ik een aantal jaren in de auto verhuur branche gewerkt. Ik was manager van een van Nederlands grootste vestigingen toen ik besloot met mijn partner op reis te gaan. Ik ben toen ook na gaan denken over een carriere switch.

Toen wij door Spanje aan het reizen waren werden wij verliefd op het land. Wij wilden in Spanje blijven. We gingen op zoek naar een geschikte woning, en schrokken van de service en de onduidelijkheid die wij van veel makelaars kregen. Om nog maar niet te spreken van de taalbarriere. Ik dacht – dit moet anders kunnen! Ik heb destijds veel nagedacht over waar mijn passies en kwaliteiten liggen en ben op die manier het makelaarsvak ingerold.

Op dit moment ben ik het Nederlandse aanspreekpunt voor klanten van Fidalsa International. Fidalsa is een makelaardij met meer dan 30 jaar ervaring in de Spaanse Vastgoed markt. Met twee vestigingen in Alicante en Torrevieja is deze makelaardij perfect gepositioneerd om mensen aan de hele Costa Blanca aan hun droomhuis te helpen. De match tussen mij en Fidalsa was perfect – een middelgrootte makelaardij waarbij ik veel kan leren, maar ook veel vrijheid heb. Ik kan terugvallen op alle kennis, het netwerk en mijn collega’s, terwijl ik alle vrijheid krijg om mijzelf te ontwikkelen.

 

 

“Ik help Nederlanders en Belgen hun ideale woning of investering in Spanje te vinden – in hun eigen taal!”

Mijn vaardigheden

Ik ben specialist op het gebied van nieuwbouw villa’s, huizen en apartementen aan de Costa Blanca. Ik adviseer in woningen voor eigen gebruik, of voor investeringen en verhuur.

Naast nieuwbouw projecten en vastgoed investeringen, hebben wij bij Fidalsa International Group ook een groot aantal bestaande panden en huizen en apartementen voor de (vakantie) verhuur in het bestand. Ik werk hiervoor samen met mijn collega’s op de verschillende kantoren.

  • Nieuwbouw
  • Bestaande panden
  • Vastgoed investeringen
  • Verhuur

de nieuwste projecten

Het nieuwste aanbod en de laatste nieuwtjes uit de Spaanse vastgoed wereld.
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de beste investeringen of de nieuwste projecten? Schrijf u dan nu in voor mijn exclusieve nieuwsbrief.