bas vliegenthart

Jonge, gedreven connector aan de Costa Blanca, Spanje
Laten we kennis maken

Hoi! Ik ben Bas Vliegenthart.

 

Of, zoals, de Spanjaarden mij noemen: Sebastían Vliegenthart. Ik ben 36 jaar oud en woon nu al enige tijd met mijn partner in Spanje. Na een reis van 6 maanden te hebben gemaakt door Europa en Marokko met een camperbusje, zijn wij neergestreken aan de Costa Blanca. Wat ons heeft laten blijven? Het lekkere eten, de vriendelijke mensen en natuurlijk: de zon!

Na mijn studie in Nederland heb ik een aantal jaren in de auto verhuur branche gewerkt. Ik was manager van een van Nederlands grootste vestigingen toen ik besloot met mijn partner op reis te gaan. Ik ben toen ook na gaan denken over een carriere switch.

Toen wij door Spanje aan het reizen waren werden wij verliefd op het land. Wij wilden in Spanje blijven. We gingen op zoek naar een geschikte woning, en schrokken van de service en de onduidelijkheid die wij van veel makelaars kregen. Om nog maar niet te spreken van de taalbarriere. Ik dacht – dit moet anders kunnen! Ik heb destijds veel nagedacht over waar mijn passies en kwaliteiten liggen en ben op die manier het makelaarsvak ingerold.

Ik merkte echter al snel dat ik mij niet kon vinden in deze rol. Het was te breed en men deed teveel verschillende dingen. Ik merkte ook dat mijn klanten behoefte hadden aan specialisatie.

Daarom ben ik makelaarcostablanca.nl gestart – uw one-stop-shop voor al uw vragen over verhuizen naar Spanje.

Ik ben onafhankelijk intermediair tussen kopers en ondersteunende partijen in Spanje. Na een kennismakingsgesprek verbind ik u met de partners die precies passen bij uw situatie. En dat is helemaal GRATIS voor u!

 

 

“Ik help Nederlanders en Belgen hun ideale woning of investering in Spanje te vinden – in hun eigen taal!”

Mijn vaardigheden

Ik ben specialist in mensen verbinden met de juiste partners. 

Ik werk binnen een uitgebreid netwerk van Nederlanders sprekende advocaten, makelaars, belastingadviseurs en nog veel meer. Op deze manier kan ik u verbinden met de meest betrouwbare partijen voor vragen over de volgende aankopen.

  • Zakelijk (B&B, Restaurant)
  • Verhuur
  • Nieuwbouw
  • Bestaande panden
  • Vastgoed investeringen

de nieuwste projecten

Het nieuwste aanbod en de laatste nieuwtjes uit de Spaanse vastgoed wereld.
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de beste investeringen of de nieuwste projecten? Schrijf u dan nu in voor mijn exclusieve nieuwsbrief.