Villa torrevieja

10 minuten van het strand, 15 minuten van het centrum van Torrevieja
Plan nu een bezichtiging

Prachtige nieuwbouw villa’s

Een project van 17 luxe nieuwbouw villa’s vlakbij Torrevieja. Deze groep luxe villa’s zijn van zeer hoge kwaliteit, bieden maximaal comfort en onderscheiden zich door het afwerkingsniveau en de aandacht voor detail. Met 3 slaapkamers en 3 badkamers zijn deze villa’s niet alleen geschikt voor een heerlijk verblijf met de familie, maar is er ook de mogelijkheid voor verhuur opbrengsten.  De ligging op heuvelachtig terrein maakt de indeling bijzonder en zeer ruimtelijk met een prachtig uitzicht.

ruime opzet

Op de begane grond bevindt zich de entree aan de zijkant van de woning.  Wanneer u vanuit de hal naar de achterzijde van de woning loopt, treft u een ruime living, met daarin een open keuken, de eettafel en de lounge. Vanuit deze ruimte kijkt u uit op het ruime buitenterras met infinity pool met prachtige vergezichten.

ideale ligging

U vindt deze woning aan de rand van een rustige residentiele wijk. Een prachtig uitzicht over een bergachtig landschap. De vliegvelden van Alicante en Murcia liggen op 40 minuten rijden, terwijl het strand met 12 minuten rijden binnen handbereik ligt. Supermarkten en winkels in 5 minuten rijden.

luxe en comfort

De woning is voorzien van vele luxe extra´s. Twee parkeerplaatsen, een modern klimaatbeheersingssysteem, automatische rolgordijnen, vloerverwarming in de badkamers, een buitendouche, automatische garagedeur, etcetera. Heerlijke luxe en comfortable verblijven.

wonen & verhuren

Deze prachtige woningen zijn niet alleen heerlijk om zelf in te verblijven, maar kunnen eventueel ook een interessant verhuur rendement opleveren. 3 slaapkamers en 3 badkamers, een zwembad en 2 parkeerplaatsen maken dit erg interessante objecten.